Glad midsommar från Puerto de Sóller

.

.

Halloj på er! Hoppas verkligen att ni alla har en fantastisk midsommar och att solen strålar på er. Här har vi runt 30 grader och helt underbart skönt. Dagen har spenderats på beachen med avbrott för en helt magisk 3-rätters långlunch på Agapanto. Ja men hur trevlig midsommar blir det inte med den otroligt trevliga miljön, mat och vin för gudar? Tyvärr hade jag inte min kamera med mig, men tog några bilder med telefonen som jag måste visa er vid något annat tillfälle. Agapanto är en restaurang du bara inte får missa om du åker hit någon gång.

.

.

.

.

Visar istället några pics från häromkvällen när vi dukade upp charkisar, ostar och en massa olika smarriga delikatesser på vår balkong. Mina superlativ har tagit slut, men ni fattar!

.

.

.

.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig vacker, hahaha! Lillan har blivit lovad att välja restaurang i kväll, så hon är lite ivrig på att komma iväg. Mat är viktigt för henne så hon har redan rekat…

.

.

Ha nu den bästa av aftnar!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade, Resor

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: