Drömmer du precis som jag om en härlig pool hemma?

Liknade sugrör, glas, glasögon och handduk hittar du här under respektive länk. 

.

.

∼ det här inlägget innehåller adlinks ∼

.

.

Förra veckan gjorde jag ett kul jobb. Jag stylade och fotade en villa inför försäljning. Vi hade tur med vädret och maxade stylingen vid villans härliga poolområde. Gud vad jag älskar pooler, skulle så gärna vilja ha en hemma… Har lovat Lillan en sådan där ”rund ovan-jord-pool” den här sommaren så det får blir en sådan till att börja med.

.

.

Objektet ligger nu ute till försäljning via Fastighetsbyrån i Västerås. Letar du efter en villa i Västerås mest exklusiva område ska du absolut kika här!

.

.

Kuddar liknade de på bilden hittar du här och här.

.

.

.

För en riktig vinkännare är det bara Riedel-glas som gäller. Det finns en uppsjö med olika glas, faktiskt en för varje druva mer eller mindre. Claus J. Riedel är designern och formgivaren som upptäckte att formen på glaset gav effekt på smaken av vinet.

.

.

Kram

Helena

.

.

3 kommentarer

Hallå! Pool är det bästa vi har gjort. Dock hade vi turen att det är pool i Skåne i huset vi köpte . Så nu blir det skönt att vi har sålt huset i Linköping med pool så har vi bara en att sköta, dock lite mindre än den vi har hemma:) Som sagt det bästa vi har gjort. Glad midsommar och kram på dig ❤️

Gilla

Underbart hus och det är verkligen underbart med pool! 💦 Hade det i vårt förra hus vi bodde i här i Sthlm innan vi gjorde vår sväng till Åre i 8 år 😀 Saknar den.
Hoppas ni får en härlig midsommar! 🌸🌸🌸
Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: