Att inreda med ett litet bord och lite till

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hemma i Vässan har jag ett litet smidigt bord som haft lite olika användningsområden och platser i huset. Eller egentligen har den mest stått i tv-rummet, för varje gång jag flyttat på det har det ändå känts bättre innan, så det har åkt tillbaka.

.

.

Jag har fått jättemycket frågor om vart jag köpt det, och varje gång får jag lov att svara samma sak ”Det är från Åhlens och så vitt jag vet så finns det inte längre i deras sortiment”. Det verkar som att det bara fanns till salu under en kort period, men…

.

.

Nu har jag hittat ett som är väldigt likt det bordet. Du hittar det bordet här. Superlikt faktiskt så det är absolut ett tips om du är på jakt efter något liknande.

.

.

.

.

Det som jag tror gör att det är så poppis är att det är litet, nätt, lättplacerat och lätt att variera dekoration eller användningsområde.

.

.

.

.

Mitt har varit både drinkbord och blombord. Och lampan Lampadina har ofta fått stå på det. Perfekt med en liten lampa i ett hörn sådär eftersom hörn annars tenderar att bli lite mörka. Speciellt vintertid då förstås.

.

.

.

.

Ibland har jag också varierat med den här ljuslyktan från Tom Dixon och Wounderlandljusstaken av Stephen Johnson (en riktig favorit förresten). Riktigt mysigt blir det då med ett svagt skuggspel på den vita väggen.

.

.

.

.

Jag får också ganska ofta frågor om min jättestora matta som skymtar i bild. Det är en Kelim från Afghanistan som vi skaffade för många år sedan. Älskar den fortfarande lika mycket nu som då. Du hittar en liknade här.

.

.

Kram

Helena

.

.

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: