Piffad uteplats och händelserik vecka med födelsedagsfirande

.

.

Jösses vilket underbart väder vi haft denna helg! Jag kan lätt vänja mig vid en sommar i den stilen 🙂

.

.

Nu var det några dagar sedan jag bloggade igen märker jag, tiden har bara flygit fram!

.

.

Förra veckan började med att jag åkte till Stockholm och träffade VD:n för POP HOUSE och direktören på hotellet för att presentera förslaget som Mimmie och jag tagit fram för de första 2 rummen som ska inredas. Vårt första moodboard verkade falla i god jord så det kändes väldigt skönt. Jag var allt lite nervös innan. Stockholm bjöd på ett strålande vackert väder så jag tog en härlig promenad från Centralen ut till hotellet på Djurgården. Sämre start på dagen kan man ha. Efter mötet där hade jag ytterligare ett möte inbokat. Det var på Östermalm. Underbar promenad även dit 🙂 Mötet där var inplanerat till 45 min, men det var så intressant och killen jag träffade var så inspirerande så vi blev sittande i typ 2 timmar. Efter det mötte jag upp med den här sköna bönan för en god lunch! En perfekt dag helt enkelt.

.

.

Veckan fortsatte sedan med bästa födelsedagsfirandet och härlig spavistelse för mamma, syrran och mig på torsdagen. Kurorten Sätra Brunn ligger inte alls långt från Västerås och det passade oss perfekt. Pittoresk miljö, god mat, söta rum och skönt bad. Inte lyxigt utan mer enkelt men rent och fint och väldigt mysigt. Blev så fint uppvaktad både hemma av M och Lillan, och av mamma och syrran i Sätra Brunn. What have I done to deserv this?!

.

.

.

.

.

Helgen och morsdag spenderades sedan mestadels hemma i trädgården och hos mamma. Vår helt hopplösa uteplats på baksidan av huset fick sig lite piff i form av några nya växter, lite ommöblering och sådant. Jag plockade bland annat upp lite provisoriska kuddar och som jag hade i källaren och gjorde en mysig hörna där vi sedan satt hela lördagkvällen och hade det skönt. Dynorna i bambumöblerna från Tine K (som jag var på väg att sälja) ska få nya överdrag och så tänker jag åka till Ikea och köpa fler stora kuddar och kuddöverdrag. Tänker att grå och vitrandiga dynor kan bli fint och så kanske helgrå kuddar till. Vi får se.

.

.

Nu får vi bara hoppas att resten av sommaren bjuder på en massa fina kvällar som gjorda för att sitta ute och sippa på rosé, för det är vi väl värda?!

.

.

Ett alldeles utomordentligt gott rosévin kan jag tipsa om! Löp och köp!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Du har det så himla fint och mysigt, tack för all inspiration jag får här!
Och om du tänker sälja utemöblerna så står jag först i kön 😉
Kram Helena

Gilla

Ser så mysigt ut 👍Tänk att du kan göra underverk med växter och fina krukor och utemöbler. Du är så ”fiffig” 😀 Måste göra ett besök snarast 😊 Kram 😚

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: