Testat ny sport och väskpool i familjen

Jag som inte handlat några blommor till helgen hade turen att få hela tvål fina buketter ändå. Den här fina som står bredvid ljusstakarna Kin från Skultuna fick jag som avskedspresent av min gulliga politiskasekreterarkollega @retropellan tidigare i veckan, och sedan dök lilla mamma upp med ytterligares en ljuvlig bukett i fredags. Bortskämd! 

.

.

Uppe med tuppen idag, minst sagt. Vaknade redan vid 4 och kunde inte somna om. Höll på ute i trädgården igår, men hann inte riktigt klart, och så vaknade jag och låg bara och tänkte på det. Lika bra att gå upp och få det gjort liksom. Så nu är klockan 06.15 och jag har gödslat rabatter, vattnat och sitter här med en kopp kaffe och bloggar!

.

.

Det har varit en skön helg, även om jag är lite ledbruten… I lördags tog vi oss för med att prova golf. Våra härliga grannar ställde upp som världens proffsinstruktörer. Skulle kunna tro att de typ aldrig gjort annat! Det var jättekul och jodå, det var inte sista gången det vill jag lova. M tog grönt kort för 15 år sedan, men har inte spelat sedan dess, så det blir nog till att göra om det nu, lite som en familjegrej tänkte vi. Tjejerna tyckte också att det var kul, även om Lillan efter ett tag blev lite rastlös av allt ”skjutande”, hahaha!

.

.

Avslutar dagens inlägg med några pics på Lillans fina mellansyster som i fredags kväll pep iväg till Stockholm med en kompis för partajande och shopping. Så söt så klockorna stannar!

.

.

.

.

Handväskor är ett gemensamt intresse jag har med båda mina bonusdöttrar. Vi brukar skoja om att handväskor som inhandlas i familjen hamnar i vår ”väskpool”. Fiffigt va?! Just nu har vi byt-lånats ett tag med varandra och mellansystern använder min Céline medan jag har hennes LV.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: