Fräscht och somrigt till semestergarderoben

Vi åker till Puerto de Sóller

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Nu är det bara 3 veckor kvar till semestern och jag har börjat kika på lite lätta sommarkläder. Jag rensade bort så himla mycket i vintras så det finns nästan inget kvar att ha när det blir riktigt varmt. Handla några plagg känns som ett måste.

.

.

För en gångs skull ska jag tänka till och handla och packa smart, ni vet så där planerat och organiserat så att man kan använda få men bra plagg i olika kombinationer. Helt enkelt kläder som går att ”klä upp” och ”klä ned” beroende på situation.

.

.

Den här verkligen prisvärda söta blusen skulle bara vara sååå fin med ett par vita tajta jeans och ett par snygga klackar till middagen.

 Brukar inte vara så förtjust i just kilklack, men funderar faktiskt på att köpa ett par eftersom de faktiskt är himla bekväma att gå i om man jämför med ett par med smal klack som jag annars gillar. De här kilklackarna till den outfiten måste ju bara bli så fint?! Eller?

.

Blusen passar också perfekt ihop med den här avslappnade jeanskjolenEn jeanskjol känns föresten som ett måste, så himla användbart till allt möjligt! Denna var inte så dyr och så var den inte så himla kort heller. Kanske slår jag till på den…

.

Klackarna går förstås att använda till kjolen också, eller så slänger man bara på sig ett par sköna flip flop. För övrigt de absolut mest använda skorna för mig sommartid. Vansinnigt praktiskt, skönt och med ett par lite extra snygga som dessa känner man sig faktiskt klädd ändå.

 

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: