Kul att ni gillade och några fina fynd

.

.

Vad roligt att ni gillade inlägget med kläder igår. Jag är ju inget modelejon direkt, även om jag älskar att ”vara fin”. Håller så sakteliga på att bygga upp min garderob just nu (med hjälp) och i och med det känns det som att ett litet intresse för kläder är på väg att växa fram. Blir nog lite fler inlägg av den typen vad det lider.

.

.

.

.

Här hemma har det inte hänt så mycket annars. Gör några små fynd på loppis emellanåt men annars är det ganska lugnt med handlandet. Semestern är i antågande och trädgården behöver lite insatser, så det är mest fokus på det just nu.

.

De stora böckerna som ligger på hallbordet är förresten loppisfyndade. 15 kr styck på Läkarmissionen. Helt ok, eller hur?!

.

.

.

.

Idag står Lillans tandläkarbesök på schemat och det var allt en lite spänd fröken som jag skjutsade till skolan i morse 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: