Sover sött på lakan från Dirty Linnen

.

.

God morgon

.

.

Har ni sovit gott? Det har jag! Men jag saknar verkligen lakanen hemma i stan (vi kom upp till Lofsdalen igår kväll). Mina nya linnelakan från Dirty Linnen. Ok, jag vet att jag inte är först på den bollen, men shit vad sköna de faktiskt är!

.

.

Alltså, vi har linnelakan här i fjällen också, men de kommer från Ikea. Det är inte samma sport… Linnelakanen hemma är sååå mjuka och tyget är så vackert vävt. M brukar säga att ”Man får vad man betalar för” och så är det verkligen här. Dirty Linnen känns så lyxiga i jämförelse.

.

.

.

.

Vi ska köpa ny säng vad det lider, och fixa en massa annat som gardiner osv i sovrummet, men jag blev lite ivrig när jag såg lakanen på Tullhuset. Älskade verkligen den softa rosa färgen, och fick bara lov att köpa dem pronto, hihihi! Började i lite fel ände jag vet… 🙂

.

.

.

.

Lillan älskar dem också, så risken finns nog att jag får lov att köpa ett set till henne också!

.

.

.

.

Ja, så nu är det ”bara” säng, sänggavel, sängbord, lampor, gardiner, matta och andra sådana där ”små” billiga (not) detaljer som ska till så är vårt sovrum klart 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: