Den perfekta skjortan

.

.

Sakta sakta bygger jag äntligen upp en vettig garderob.

.

.

Fokus har under många år legat på renovering av huset i stan, husbygget i fjällen samt förstås inredande av dessa två hus. Eftersom typ varenda krona gått till det har min garderob blivit därefter – dvs nästintill obefintlig…

.

.

Jag har inget överdrivet intresse för mode och kläder men vill absolut känna mig snygg och bekväm. Hur tokigt det än låter känner jag mig alltid mycket mer självsäker när jag är snyggt klädd, speciellt när jag träffar för mig viktiga kunder och annat folk i branschen.

.

.

.

.

Jag tänker inte bara handla kläder helt random, utan väl genomtänkta inköp är min plan. Basgrejer i bra kvalitet som är lätta att kombinera har jag tänkt mig.

.

.

Snygga bekväma skjortor ingår naturligtvis, och på Tullhuset hittade jag denna sköning igår. Silkeslen, lagom stretching (perfekt för mig som är bredaxlad och har bred rygg), figursydd och i en urfin isblå färg (funderar på den rosa också).

.

.

Lika snygg till kostymbyxan och kavajen, som till slitna jeansen eller shortsen i sommar. En riktig favorit som kommer att användas mycket!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: