Att inte ta något för givet

.

.

Vet ni att idag är första dagen av resten av mitt liv och det är jag så himla glad för.

.

.

Det senaste året har på ett brutalt sätt lärt mig att inte ta livet för givet. Spelar ingen roll att jag jobbat många år inom vården och sett människor både födas, plågas och dö. Jag har ändå inte innerst inne fattat hur glad man ska vara för varje frisk dag livet ger en.

.

.

Så idag föreslår jag att vi alla ägnar, i alla fall några sekunder av vår dag, åt att vara tacksamma för våra liv.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Livet ger oss sina knytnävsslag ibland som gör att det är svårt att vara som innan…
Sedan jag blev sjuk kan jag inte ta något för givet. Men jag vet att jag är oerhört tacksam för att jag överlevde.
Ta hand om dig och hoppas den här dagen blir alldeles extra fin ❤
Kram Anna

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: