Ljuvlig morgon och ny kudde från Nina Kullberg i soffan

Ser ni den fina korallfärgade kudden? En gåva från Nina Kullberg som blev en riktigt riktigt fin liten färgklick i soffan! Love it!

.

.

Godmorgon alla

.

.

Vilken ljuvlig morgon detta är,  jag har inget, absolut inget inbokat och heller inget som hänger över mig. Ni vet den där känslan av att ”jag borde göra det här…”. Inget sådant idag, tjohooo!

.

.

Sov till 9.30, vaknade och låg kvar i sängen och gosade med familjen en stund innan jag gick upp. Ute strålar solen och här sitter jag med en kopp hembryggt kaffe och bara myser 🙂 Det blir en bra dag det här!

.

.

”Bloggsuget” har dessutom återvänt och det känns alltid så uppfriskande. Tror att det är för att jag numera  vet att det är ett tecken på att jag har precis lagom mycket att göra. För mycket i huvudet = ingen inspiration till bloggande. Bra insikt tycker jag!

.

.

Nej nu god vänner ska jag ta och hoppa i skrotkläderna och ge mig ut i trädgården. Det riktigt kliar i fingrarna på mig att komma igång med vårfixet.

.

.

Håll utkik senare idag, för då kommer ett litet tips i form av ”Onsdagsvinet, på en söndag”

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: