Zebra ut i ny topp från Tullhuset

.

.

Familjen, och då speciellt barnen (ok, 2/3 delar av dem kvalar inte in under benämningen barn längre, men ni fattar ändå) tycker att jag är sååå tråkig och pinsam med mina ordvitsar, men jag kan bra inte låta bli, hahaha!

.

.

Exempelvis hittade jag ett litet fikon idag i en burk med syltad frukt och kunde helt enkelt inte motstå frestelsen att säga ”Oh, titta nu blir jag allt lite nyfikon på att testa den här” följt av ett rungande skratt av mig själv till mig själv! Jag bara såg hur 20 åringen önskade att hon haft en skämskudde att gömma sig bakom…

.

.

.

.

Men sån är jag, och nu tänkte jag vissa min nya Zebra-topp som inhandlades på Tullhuset idag.

.

.

Jag var där för att fotografera ett brudpar uppe i Tullkammaren (festvåningen som Kajplats 9 disponerar i Tullhuset) och hittade denna supersnygga topp. Fick bara lov att köpa den. Tycker nog att det mer eller mindre står ”Helena” på den, eller vad tycker ni?

.

.

Kram kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Herregud😂Samma humor har vi ju iallafall helt klart 😂Så fyndigt😂👍

Tror det stod mitt namn också på toppen😉Så snygg!! Den klär dig perfekt👌

Kram❤

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: