Mellanöstern nu kommer jag – igen

Banne mig ska jag bada i havet denna gång!

Banne mig ska jag bada i havet denna gång!.

.

Hej kära vänner

.

.

Usch och fy vad jag är dålig på att uppdatera just nu. Men snälla ha bara tålamod för det kommer att bli bättre 🙂 Det är inte långt kvar nu till all min arbetstid kommer att läggas på bloggen och mitt företag. Bara några veckor till sedan är jag ”all yours”, hehehe!

.

.

Ok, jag har ingen kamera med mig till Abu Dhabi denna gång, har släpat den fram och tillbaka de andra gångerna jag varit där, utan att knappt ta en enda bild. Hade tänkt köpa mig en liten behändig kamera att ha i handväskan inför denna resa, men som vanligt rusade tiden iväg och jag hann inte med det. Kanske kanske, om jag har tur, finns en öppen liten elektronikshop i avgångshallen här på Arlanda imorgon bitti innan planet lyfter. Då ska jag absolut köpa mig en kamera där, eller kanske i Dusseldorf där jag byter plan.

.

.

Ingången till beachcluben där mina kunder bor

.

.

Jag bor på Radisson Blue inatt, planet går 6.30 imorgon så det är smidigt att slagga här tycker jag. Började med det för några år sedan. Det är slut med obefintlig sömn och nattliga färder mellan Västerås och Arlanda för min del. Jag är alldeles för dålig på att planera långt i förväg och stressar alltid ihjäl mig när jag ska upp mitt i natten och ut och flyga på morgonen. Har allt för många gånger slitit sista tvätten ur torktumlaren kl 23.00 när väckarklockan varit ställd på 02.00 för avfärd till Arlanda…

.

.

Idag har jag istället småpulat hela dagen hemma, packat lite, gosat med Lillan, dammsugit, tagit det lugnt och inte stressat ett skit faktiskt. Vid 18.00 skjutsade M och Lillan mig till Arlandabussen och nu sitter jag här i baren på Radisson, lyssnar på Wham (!), sippar på ett glas vitt och bloggar. Helt stressless, och jäklar i min lilla låda vad skönt det är!

.

.

För övrigt måste jag säga att jag älskar flygplatser. Knäppt va? Men jag gör verkligen det. Det är så underbart med alla människor som är på väg någonstans. Alla snygga flygvärdinnor (har ni sett dem från mellanöstern och Asien?) och kaptener som med bestämda steg marscherar i grupp mot nästa flygning. Och så kärleksparen på väg mot en kärlekssemester eller affärsmännen och kvinnorna som tillbringar lika mycket tid på vift under ett år som många andra gör under en livstid.

.

.

Ingen annanstans känns världen så liten och möjligheterna så stora som på flygplatser. Hela världen är max 11 timmar bort. Tittar på tavlan med avgångar. Beijing, New York, Moskva, Singapore och Doha. Så långt bort men ändå så nära.

.

Nej hörni, nu sk jag ta och avsluta det här. Vinet är snart slut och sängen där uppe lockar. Det blir en lång resdag imorgon, är inte framme i Abu Dhabi förrän typ 23.00 lokal tid, så det är lika bra att gå och knyta sig.

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Så mysigt att jag (och lilla mamma) svängde förbi dig igår kväll så vi fick krama om dig och säga hejdå ordentligt innan du skulle åka❤ Ska väl medge att jag inte är alltför förtjust i att du beger dig iväg så långt bort på egen hand😯🙊
Sköt om dig nu älskade syster och var rädd om dig💕Lycka till med jobbet😘
Kramar i massor❤

Gilla

Ja visst är det ngt speciellt med flygplatser! Lukten av förväntan blandat ned det vardagliga när man ser flygpersonal är speciell. Sen är det så mysigt med hotellfrulle innan avgång så en natt på plats innan avgång är obetalbar tycker jag. Hoppas att allt går bra nu, be aware i en orolig värld.

Gilla

Ha det underbart och lycka till med jobbet! Jag reser alldeles för sällan, men håller med om att det är underbart, kanske borde ta tag i min flygrädsla 😬 ta hand om dig! kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: