Snart bär det av till Abu Dhabi igen

Hallen hemma

.

.

God morgon gott folk

.

.

Så var det fredag och helgen är i antågande. Här hemma blir det en riktig myshelg har jag tänkt mig. God mat, gott att dricka och bara vara med familjen. Möjligen blir det en tripp till Stockholm i morgon eftersom jag ska hämta en del inredning som ska med till Abu Dhabi på måndag.

.

.

Det är tredje gången jag åker och nu stannar jag en hel vecka. Nedervåningen ska bli klar och övervåningen påbörjas. För nya besökare, eller ni som inte var vad jag ska till Abu Dhabi och göra, kan jag berätta att jag håller på och inreder ett hus där för kunds räkning. Ett jätteroligt jobb som gett mig mersmak och nu hoppas jag förstås att jag får fler uppdrag där nere.

.

.

.

.

Men innan jag tar helg ska jag till Stallhagen och styla och fota ett stort hus tillsammans med två av ”mina” tjejer. Det blir riktigt roligt det med!

.

.

Fin fredag till er!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: