En 50-årspresent till en som redan har allt

.

.

Det har väl inte vid det här laget undgått någon att vi, både M och jag, är stora Kent fans (M har nog alla deras album). Lyssnar vi på några låtar tillsammans så är det Kent 99% av gångerna. Vi har också sett dem tillsammans ganska många gånger. Lite extra kuriosa är att första gången vi såg dem tillsammans, i Annexet vid Globen, hade vi precis bara några timmar tidigare fått reda på att jag var gravid med Lillan. Känslorna var typ ”all over the place” och konserten blev förstås magisk.

.

.

.

.

I februari fyllde M 50 år, och vad i hela fridens namn köper man till en man som har allt och inte önskar sig något. Ja det får ju helt enkelt bli något han inte visste att han ville ha. Jag kunde ju inte bara köpa en t-shirt så i det här fallet blev det bland annat ett fotografi på Jocke Berg från Kents näst sista konsert under deras avskedsturne (hittade ingen bra bild med alla medlemmar). Den konsert som vi såg tillsammans för andra gången samma höst.

.

.

Jag sökte helt sonika upp en pressfotograf som varit där under just den kvällen, och bad henne att få köpa ett signerat foto. Sedan lämnade jag den på proffsinramning. Det blev en mycket lyckad och uppskattad present!

.

.

Bara någon vecka senare auktionerades 3 bilder från Kents allra sista konsert ut för helt svindlande summor pengar. Jag betalade ju naturligtvis inte ens i närheten av den billigaste tavlan där, och inte var det Stakka Bo som fotograferade heller, hahaha, men en fin tavla, en perfekt 50-årspresent och ett fantastiskt minne av världens bästa band blev det i alla fall!

.

.

Vill du se fler inlägg i den här bloggen klickar du HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Fint. 👍🏼😊 Jag har tänkt på att det var bra att du inte gick fram till Jocke där på hotellet med tanke på vad han berättade i dokumentären. Jobbigt att må SÅ dåligt att att vara igenkänd…

Gilla

Fantastiskt fint! Jag gjorde likadant, men en present till mig själv för ”trogen Kent-tjänst” i 21 år. Jag hittade en fotograf via Instagram och beställde ett foto på Jocke Berg, han har samma Dior-bandjacka på sig på mitt foto ❤

Gilla

Finns bild på min Instagram 🙂 annavintermist heter jag där. Gå in och titta vet jag! Finns också mycket inredning där 🙂 Din bild är från Sandra eller hur? Fotografen jag beställde ifrån krånglade urmycket och jag fick en repig bild och sedan vänta i två månader, då jag till slut fick mitt foto efter myyyycket tjatande. Men bilden är fin!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: