Vårsol i köket och det syns inte på bild i alla fall

Den här sidan av köket är vit, den till höger är svart, men den syns inte i bild..

.

Solen verkligen dränker Villa Skogsbrynet med sina strålar idag, och inte på många månader har det synts hur skitiga fönstren är… Phu, måste ta och beställa fönsterputs de närmaste veckorna!

.

.

Den starka vårsolen ger en verkligen ett brutalt uppvaknande när man går hemma en hel dag. Lillan är sjuk, och jag har varit hemma måndag och onsdag denna vecka. Speciellt idag fick jag mig en rejäl kick i magen när jag såg hur kladdiga och fula luckorna i köket är. Svarta luckor är förstås inte helt enkla att hålla efter, men jag ångrar mig trots det inte en sekund att vi valde att måla dem så. Det kräver dock ett evinnerligt torkande som jag helt enkelt inte tagit mig tid till de senaste veckorna.

.

.

.

Det finns många smarta och beundransvärda människor runt omkring mig (i både verkligheten och i bloggvärlden) som ständigt uppmanar en till att inte se det negativa, det smutsiga och det som inte blev gjort. Bättre att se det positiva, det glädjande och det som faktiskt blivit gjort istället. Jag kanske inte är jättebra på det, så just idag får jag nog lov att försöka anamma det tänket, annars bryter jag ihop…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Tänk om man bara kunde byta köksluckor två gånger om året……………… Och allt annat man ser när vårsolen kommer. Men det är väl en del av glädjen med det återkommande ljuset, att man står där med skurtrasa och såpvatten.
Allts – jag måste gå på kurs för det där med stilleben………….. Känns som att jag aldrig lyckas!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: