Hello från trakterna av Bagdad

.

.

Fantastiskt att kunna sitta här i ett bekvämt flygsäte högt uppe i luften, någonstans i trakterna av Bagdad, och blogga! Inte jättelångt kvar nu, innan jag är framme. 37 grader varmt är det visst i Abu Dhabi just nu…

.

.

Jag rensade min garderob för några månader sedan och då rök verkligen allt som kändes ”sådär”. Den lilla övningen medförde att när jag nu skulle packa för tokvarma dagar, fanns inte ett enda par shorts och inte en enda sommarkjol… Några klänningar fanns det där, så de åkte ned i väskan, men så mycket mer var det inte. Får se om det kanske blir en liten minut över för att shoppa lite sommarkläder.

.

.

Nåväl, nu kommer de med drycksvagnen, så det är kanske bäst att stänga ned kisken här en stund.

.

.

Ses igen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: