Loftet i vårt hus i fjällen

_dsc1530

.

.

Ni som bloggar vet hur det är med bilder från sitt eget hem. Man tar helt enkelt flest bilder på rum och vinklar som man är nöjd med. Ställen där det saknas saker, ni vet ställen där det inte känns riktigt ”klart” (blir man någonsin klar förresten) tar det emot att fota och så blir det inte så mycket därifrån. Som vårt loft, det har jag nog aldrig fotat ens för eget bruk…

.

.

Loftet är 17 kvm stort och rymmer två sängar, som ibland ställs ihop till en dubbelsäng, förvaring och ett litet skrivbord där jag kan sitta och jobba om jag vill. Oftast sitter jag där nere, men ibland behöver jag sitta ensam i lugn och ro, och då smyger jag hit upp. Takhöjden är 2 m precis i mitten, men sedan sluttar det som ni ser, så man kan i princip bara gå raklång i mitten av rummet. Det finns helt klart ytterligare utrymme för ytterligare sängplatser om man vill det, men detta räcker för oss.

.

.

_dsc1531

.

.

När jag tittade på de här bilderna såg jag något skumt som jag aldrig sett förut. Titta till höger på väggen i hörnet. Det ser ut som fuktskada eller smuts eller något. Självklart kastade jag mig ned på knä och in i hörnet för att se vad det var, och tack och lov så var det bara slipdamm från golvet när huset byggdes. Hahaha, så noga gjorde vi den byggstädningen (det är ju bara 3 år sedan huset blev klart)! Det är ju liksom lite halvskumt där inne i hörnet så jag har inte uppmärksammat det helt enkelt. Nu vet jag alltså vad jag måste göra i em. Torka väggarna rena från slipdamm…

.

.

Allt gott kära vänner!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: