Jag måste göra en pudel…

_dsc1385

.

.

Ok, jag erkänner och pudlar… Jag har köpt en ”tillsvidarelampa”. Jag stod helt enkelt inte ut med de mörka trista fönstren, och inte hade jag råd att köpa någon av de lampor jag tipsade om häromdagen heller. Hittade den här lampan (fot och skärm) för 129 kr på Rusta och det kändes bara så rätt, hahaha! Den gör sitt jobb, den är enkel, vit och skinande blank så den får stå i mitt vardagsrumsfönster tillsvidare helt enkelt (kanske köper jag tom fler…). Dessutom är det en lampa som jag tror alltid kommer att hitta något litet hörn att lysa upp här hemma, så ett helt onödigt köp var det inte, även om det inte var drömlampan.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vill bara passa på och tala om att jag VERKLIGEN gillar dig och din blogg! Har följt dig sedan huset på udden och gillar hur du och bloggen utvecklas. Jag själv vägrar att köpa saker ”i stället för” utan resonerar precis som dig – jag sparar tills jag har råd med det som blir det perfekta, ultimata. Men, jag måste erkänna, den lampa som du just fyndat var verkligen ett riktgt fynd – så snygg! Tack för all inspiration som du ger mig, jag gillar att ditt/ert hem inte följer det likriktade utan satsar på långlivad stil och kvalitet! Tack!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: