Antingen blogga i mörker eller inte blogga alls

_dsc1386

.

.

Ja men så är det den här tiden på året, i alla fall för mig som inte är hemma och jobbar hela dagarna varje dag. Jag är ute och flänger och far och jobbar med politiker och sjukvårdspersonal, inredningskunder, bostadsbolag och fastighetsmäklare, turistnäring och månadsmagasin (varierande dagar minst sagt…) och det är inte ovanligt att jag inte är hemma förrän vid 17.00 vissa dagar. Och då mina damer och herrar är det mörkt när jag sätter nyckeln i dörren.

.

.

Så alltså har jag att välja på att fota i mörker och blogga om det, eller så får jag helt enkelt skita i det, och det är ju inte så roligt, eller hur? Sedan är det förstås mycket roligare med fina bilder i dagsljus, men den tiden kommer och det är ju inte varje dag jag är ute och far 🙂 Några dagar i veckan behåller jag mysbyxorna på och tofflor runt här hemma och sköter affärerna också, och då kan jag fota!

.

.

_dsc1390

_dsc1396

.

.

Igår blev det som ni ser några pics från vår extremt snabba och lättvindiga middag. Ris som fanns kvar från dagen innan, sallad och frysta laxfiléer som bakades i ugn med färdig citronsås på påse. Tjipp, tjillevipp så var den middagen fixad!

.

.

Så kan det se ut i Villa Skogsbrynet en helt vanlig tisdagkväll!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: