Friska fläktar i stort hus

_dsc1400

.

.

Jösses vad det friskar i idag!

.

.

Det bara fladdrar runt fönstren här, hahaha! Sådana här gamla hus har ju ventilation som bygger på självdrag, så det är liksom tänkt att det ska dra lite runt fönstren skulle jag tro. Jag var uppe i Lillans rum för en stund sedan och just där inne var det faktiskt lite svalt… minst sagt…

.

.

Annars är det faktiskt ett himla varmt och skönt hus, uppvärmt med miljövänlig bergvärme. Det var en av anledningarna till att vi ens övervägde att köpa det, just uppvärmningen alltså. Kan tänka mig vad det skulle kosta att ha panna med elpatron som vi hade i vårt förra hus, ujujuj, inte aktuellt! För huset är stort, hela 290 kvm boyta plus 135 kvm källare (vi köpte det som 212 kvm plus källare, men det visade sig vara felmätt, vilket jag misstänkte redan från början, hehehe), så det är lite att värma upp om man säger så.

.

.

Nej nu ska jag ta och svischa iväg här och hämta Lillan. Handbollsträning står visst på schemat för dagen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: