Tips på lampor till fönstren

26813_49247d8cfd9acc4459614adeb81471ae

PH-lampa från Louis Poulsen HÄR

.

.

Idag tänkte jag att vi skulle titta på lite fina lampor. Det blev så nesligt mörkt och trist i fönstren när hösten slog till, så jag känner ett akut behov av snygga lampor. Vi har redan några fina, men behöver fler. Här har jag plockat ut några favoriter som mer än gärna skulle få flytta in här. De flesta är alldeles för dyra för min plånbok just nu men man kan ju alltid drömma lite, inte sant?

 

 

56362_fa69d9bec99c09744043b5272d82e4fd

Leimu från Iittala HÄR

65889_1bc582cc645f1688c22e8b027dd139bc

Copycat från Flos HÄR

.

72654_4ce5f00cffc99cd73efcd7ad1b003da1

Lumiere från Foscarini HÄR

.

.

Mantis bordslampa HÄR

.

.

Ja, det var mina favoriter för nu. Men som sagt, var och en av ovanstående lampor gräver alldeles för djupa hål i plånboken, så det blir till att spara och spara, och kanske framåt våren (då det blir ljust ändå, hahaha). Sparar hellre längre för att köpa det jag verkligen vill ha, än att köpa något jag bara ”halvt-vill-ha” (ni vet, tänka långsiktigt).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: