Ljust och luftigt hemma när julen kastats ut

_dsc1369

.

.

Skönt, nu är all jul utstädad och hemmet känns luftigt och kanske till och med aningen kalt… Men det gör inte det minsta, för just nu gillar jag det väldigt mycket. Imorgon ska jag åka iväg och köpa lite nya krukväxter och snittblommor till fönster bord, så här blir lite fint också.  På tisdag börjar jag jobba ordentligt igen och då är det skönt att hemmet är i ordning.

.

.

Nu ska jag ta och laga lite kvällsmat här, och så hoppas jag att vi kan se ett par avsnitt av Breaking Bad på Netflix. Har blivit som en drog, hahaha, minst sagt för mig. Så avkopplande, och förstås spännande att se vad som händer med galningen White och kraken Pinkman. Just love it!

.

.

Sköt om er!

.

.

Vill ännu en gång påminna om att min gamla blogg snart försvinner från bloggsnurran på Sköna Hem så se till att följa mig på Facebook Här, så att du alltid hittar till sidan och får info om när bloggen är uppdaterad. Sedan kand du ju alltid Googla på Drömhus Helena också, om du inte minns adressen dromhushelena.se Har du länk på din bloggsida till mig, ber jag dig ändra adressen så att besökare kommer hit och inte till den gamla platsen. Tack på förhand!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: