Ångeststolen

_dsc0970

.

.

Ni vet den där känslan när man har något nytt och ömtåligt, och man försöker att vara sådär superförsiktig och överbeskyddande, och så går det istället käpprätt åt hel…et… Den känslan gör så vansinnigt ont. Jag vet, det är bara döda ting och det är inte hela världen och allt det där, men ändå… så ont…

.

.

Först repade jag aluminiumstolen av Mats Theselius som vi har i Lofsdalen, redan första gången jag satt i den. Fatta det!! Sedan skulle jag torka bort några prickar på Jonas Bohlinstolarna från Gemla och resultatet blev verkligen sju resor värre (se bild). Hur fasiken gick det till liksom?? Jag har ju varit så sjukt försiktig…

.

.

Nu känns det liksom inte som att så mycket mer kan gå fel där uppe. Alla nyinköpta möbler som jag deklarerar för alla ”att ni måste vara jätteförsiktiga med den stolen” har numer diverse ”skador”, så det är väl bara att börja leva helt normalt antar jag.

.

.

För övrigt verkar vi inte komma iväg till Lofsdalen idag som planerat. Lillan spritter som en liten harpalt, medan både jag och M torkar våra näsor, knaprar Alvedon och känner oss allmänt ynkliga. Suck, det blir inte alltid som man tänkt sig.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: