Fredag igen och middagstips till kvällen

dsc3471

.

Godmorgon

Så var det fredag igen och bara upploppet på veckan kvar. Idag åker jag till Stockholm för att fota en våning till ett reportage, det ska bli kul. Hann tyvärr inte med så mycket sånt förra året, får se hur det blir i år.

Annars hoppas jag på fint väder (unikt va?) så jag kan vara ute i trädgården och greja lite. Men först blir det lite distriktsstämma med KD bara 🙂

Funderar på att beskära äppelträden senare i helgen. Man lär väl nästan göra det nu innan det blir för sent eller? Har en bok som jag brukar kika i om jag gör sånt själv. Vi hyrde in någon förra året, som styrde upp det, så det är kanske inte så svårt i år. Drygast är att göra sig av med alla grenar. Blir till att låna ett släp till det.

Nej hörrni, nu önskar jag er en riktigt fin fredag och sköt om er!

Sedan vill jag bara passa på att tipsa om den här sjukt goda pizzan till kvällen. Lillan har beställt hemlagad pizza till fredagsmyset och jag kommer definitivt att göra en sån till mig själv. M har önskat sig en med tryffelkorv, J en med vanlig slami och massor av mozzarella och Lillan en med skinka och oliver. Bäst blir det när man gör flera olika sorter och delar broderligt.

Kram kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hög tid att klippa träden. Vi brukade ringa en Andersson för att hämta skräp. Han har små annonser i VLT då och då. Både trädgårdsavfall och annat skräp. Mycket ordningssam och prisvärd, med kvitto kanske jag ska tillägga.
/Camilla Raihle

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: