Så ser huset ut.

 
 
 
 
Jaha, då var det strax dags för visning här hemma. Jag sorterar och flyttar runt, stylar och styr upp med fönsterputs, städ och annat som behövs. Uppe på detta jobbar jag på med de uppdrag jag har just nu. Så himla kul att allt snurrar på så bra!
 
 
 
 
 
Jag hann inte spara ned mäklarens alla bilder på huset innan de togs bort, så jag visar er denna instagrambild istället.
 
 
Som ni ser är renovering påbörjad, men det är mycket
kvar. Bland annat skall fönster och dörrar på nedervåningen bytas till samma stil som de nya på övervåningen. Huset skall putsas om, och hela altanen och rabatterna runt skall bort för där skall grunden dräneras.
 
 
Skall försöka få till några fler och bättre bilder, från fler vinklar, så ni får se det i sin helhet.
 
 
Kram Helena 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Från det ena drömhuset till det andra liksom. Gillar alla vinklar och vrår, charmen med gamla trägolv och kakelugnar.Lycka till med visningen, men det kan inte gå annat än bra med fantastiska Udden!

Gilla

Åh det är så vackert fint! Underbart att det huset får dit just DIG! Hoppas det går bra på visningen nu och många köpsugna, även om det dock är lite svårt kanske i prisklassen. Det räcker ju med att EN är seriöst intresserad så går det vägen. KRAM Milla

Gilla

Men hej hallå! Jag har varit lite off i bloggvärlden den senaste veckan pga målning mm hemma hos oss. Och här har jag missat något stort ser jag nu! Gaaah vilket fantastiskt hus ni har hitta i stan. Så himla flått så jag ramlar av stolen. Herre, från något flått till något ännu flåttare ♥ Du är lyckligt lottad vännen!Gillar ditt nya hus till 1000%, hihi. Lycka till med allt. Nu skall jag följa dig igen när alla målar gubbar är ute ur hemment igen:)Kramizzzzar CC

Gilla

Vilket fint huset, gillar verkl det gamla med pardörrar, kakelugnar etc..men ännu svagare är jag för att bo vid vattnet lär jag säga! Udden är ju helt underbart fin, huset, tomten, ALLT!:) Hur det än blir så kommer du bo bra och fint iaf, kram Annelie bloggläsare

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: