Det blir köket idag

 
 
 
 
Hej, nu var det ett tag sedan igen. Helgen har ägnats åt att ställa i ordning Udden för visningen som var igår. I morgon tisdag är det visning igen, och sedan är det bara att vänta ut resultatet… Blir vi stadsbor eller blir vi kvar här ute?! Spännande, om några dagar kanske vi vet!
 
 
Nåväl, medan vi väntar kan jag visa er lite fler bilder från huset i stan. Idag blir det köket. Ett platsbyggt helt enormt högt kök i lite gammaldags bondstil skulle man kunna säga. Där finns vedspis, bakugn, granitbänk, platsbyggd bokhylla för kokböcker (bara en sådan sak!), pärlspont och massor med bänkar och förvaring!
 
 
 
 
Köket är helt nyrenoverat, men eftersom luckorna är vaniljgula, väggarna ljusgröna och den murade delen är ganska rödbrun, väljer jag att visa dem för er i svart vitt. För OM vi flyttar in där kommer jag att låta måla skåpen och väggarna vita och putsa den murade delen.
 

 
 
Där finns tre jättestora fönster med härligt ljusinläpp samt en dörr ut till trädgården. Dörren skall bytas till en som är helt i glas med spröjs likt de små högst upp i fönstren. Jag har börjat läsa på om jugendstilen och så skall det visst vara.
 
 
 
 
Golvet är i grå klinkers och kommer förmodligen att bytas ut, men kanske inte i första vändan. Det är ju nästan helt nytt, och dessutom ligger det golvvärme under.
 
 
Ja, det var dagens dos av stadshuset på Kullen. Ja det ligger liksom på ett berg, eller en kulle om man vill, beror förstås på vad man jämför med. 5-10 minuters promenad genom en fin park så är man nere i city. Det var faktiskt mycket läget vi föll för. Precis vid den fina parken och allmänningar runt om, ingen genomfartstrafik eftersom det är längst ned vid en vändplan.
 
 
Genom åren har tomten, som från början var jättestor, styckats av, och de två villorna som står där nu är i princip de enda grannarna, passar oss perfekt, vi som är lite folkskygga, haha!
 
Herre Gud, tiden går, nu måste jag jobba. Ha en fin fortsättning på dagen!
 
 
Kram Helena
 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Oj oj oj! Nu är du nervös kan jag tänka. Jag hade inte vågat hoppas, men vad kul! Hoppas hoppas det går vägen för er så er dröm kan bli förverkligad! 🙂 Kram Linda

Gilla

Oj, vilket fantastiskt hus! Men om ni nu inte skulle få sålt (fast det får ni) så deppa inte. Ni bor redan i det finaste huset redan med ett alldeles oslagbart läge. Jag skulle vara mer nervös för att lämna det fina ni redan har.Kram Anna i Skåne

Gilla

Hej Helena! Kul att träffa dig i går, vilket hus ni köpt och vilket läckert hus ni har, måste kännas som en dröm, lycka till med försäljningen och hälsa Magnus.Kram Eva-Lotta Eklund Sala

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: