Nu går det undan!

 
 
 
Nästa vecka åker vi upp till Lofsdalen en sväng för att titta till bygget.
Det verkar gå undan där nu, och takstolarna skall tydligen vara på plats när vi kommer upp. Helt otroligt egentligen vad mycket jag lärt mig sedan sedan hela den här baletten drog igång. Innan hade jag verkligen inte den blekaste aning om hur man byggde ett hus!
 
 
 
 
 
Den uppmärksamme ser kanske att det redan ligger lite snö på backen där uppe. Tomten ligger väldigt högt ca 800 möh, strax nedanför trädgränsen faktiskt. En bit bort, till vänster i bild, tar kalfjället vid och sedan är det bara enorma vidder ända bort till Funäsdalen.
 
 
Det slog mig just att vi nog måste sätta på vinterdäcken innan vi far. Har ni vinterdäcken på där uppe, där norr om Sveg?
 
 
Ha en skön fortsättning på helgen allesammans!
 
 
Kram Helena
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Japp, vinterdäcken är på :-)!Det har legat lite snö på RV84 idag men annars så försvinner den lika fort som den kommer här i Funäsdalen. Jag har absolut ingen brådska, för min del får snön gärna vänta med att lägga sig till lucia ;-)!

Gilla

Jajamen, vinterdäcken är på sedan 1 vecka :)Det har snöat igår och idag, fast mest uppe på fjället. Vi har nån enstaka plusgrad just nu.Skulle absolut rekommendera er att sätta på däcken, för frosthalka lär det kunna vara även längre ner i Sverige i nästa vecka.Kul att få komma upp och se det IRL. Det kommer bli så fint!Kram

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: