Det är grunden det hänger på

 
 
 
Jag vet att det inte är så speciellt upphetsande för er att titta på en murad grund och ett bjälklag, men för mig är det stooort! Dessutom är min tanke att ni som vill skall få följa detta bygge ”all the way”, och då måste ju bjälklaget kommamed. Tänk så kul det kommer bli sedan när man liksom ser vad det skall bli!
 
 
 
 
 
 
För övrigt har jag idag ägnat mig åt lite egentid. Jag har jobbat mycket den senaste tiden och unnade mig detta idag. Denise på Made by har lärt mig lägga en fräsch make up idag. Har tänkt göra det länge, men det har aldrig blivit av förrän nu.
 

 
 
Har egentligen aldrig varit intresserad av smink och sådant, men nu tycker jag att jag har börjat se för taskig ut den sista tiden (några kirurgiska ingrepp är dock inte aktuella!). Smink som lagt sig i rynkorna osv är inte så tilltalande, så det var verkligen på tiden att jag tog tag i detta. I priset för själva konsultationen ingick produkter för samma värde så jag plockade ihop ett litet ”start kit” med bareMinerals grejer. Får kanske köpa på mig lite efter hand men en foundation, lipgloss, primer och en tjusig borste i äkta hår fick bli med hem idag till att börja med.
 
 
Ja så nu sitter jag här och ser snygg ut, tror jag i alla fall… Tog en sväng förbi M:s kontor på vägen därifrån och en kollega till honom kände inte igen mig först… Hum, är det bra eller dåligt?! M var hur som helst inte där så vi får väl se om han märker någon skillnad när han kommer hem om en liten stund!
Kram Helena
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Åh, vad spännande att följa ert bygge! Vi går och funderar på att byggandet vårt ställe i Sälen för att det ska passa oss bättre i framtiden, så snälla, berätta om alla era byggturer här. Egotid är bra tid! Väl investerad som garanterat ger bra avkastning i form av välmående. Ha en fin kväll!/Anna

Gilla

hej, härligt med uppstart av bygge och lite nytt smink! kan du tänka dig att berätta litet tips från din lektion? känner att jag också behöver ta tag i fejset! kram mia i uppsala

Gilla

Hej på dig!Det är bara att hänga på & beställa nästa gång. Finns BareMinerals till jättebra priser.Du är snygg!Kram Marléne

Gilla

Grunden…det är viktiga saker det:)Ser ju fantastiskt ut, vilken utsikt, wow!Så härligt med egentid, lyxigt att unna sig ibland…men jag kan INTE förstå att du säger att du börjar se för taskig ut??? DU som alltid är så SÖT & FRÄSCH.Kramar Åsa

Gilla

Förstår precis din lycka över att se grunden och bjälklaget 🙂 Har byggt två hus och då kunde vi åka dit hur ofta vi ville och se de små framstegen… Så himla spännande!Bare Minerals tycker jag är bra, förutom när man tappar burken upp och ner… ;)Trevlig helg!!Kram kram

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: