Inför den stora nyheten och lite bygge på det

 
 
 
Hej kära bloggläsare,
 
 jag får verkligen be om ursäkt för den totala frånvaron i cyberspace den senaste veckan. Här händer det nämligen saker skall ni veta, så till den milda grad att både hjärna och hjärta har gått, och går fortfarande på högvarv, trots att vi slappar i Lofsdalen.
 
 
Vi är här för att titta till bygget, men reser hem idag. Imorgon, mina vänner, blir det Breaking News big time här på bloggen och jag kan knappt hålla mig.
Vänta bara skall ni få se och höra…
 
 
Ok då (mest för mammas och pappas skull) vi skall inte gifta oss och inte skaffa fler barn, det är något annat, något stooort!
 
 
Nu bygget
 
 
Det är fem år sedan vi köpte tomten som det nu byggs på. I fem år har vi schavat fram och tillbaka på den där fjällsluttningen och funderat och funderat på hur vi på bästa sätt skall kunna utnyttja det läge vi har.
 
 
 
 
Nu tror vi att vi tänkt på alla detaljer som vi tycker är viktiga. Bland annat är fönstrens placering noga noga uträknade. Som ni ser på bilden blir det ett stort fönster 2 x 2 m på huset östra fasad. Tanken är att skidbackarna, med sina lampor på vintern, skall vara som en stor tavla i vardagsrummet. Ser ni hur bra den uträkningen blev? Mitt i prick!
 
 
 
 
Till höger om oss i bild ligger vår grannes hus. Vi valde ett lite smalare fönster (som är en glasdörr) 1 x 2 m på husets västra fasad för att kunna se backarna i Idre men slippa se grannen. Ungefär mitt i fönstret vid horisonten ligger Idre, alltså kommer vi även där se upplysta backar på kvällen. Genom det fönstret kommer vi också att se solnedgången! Vackert, igår kväll såg det ut som att det brann där borta, helt fenomenalt faktiskt och givetvis hade jag inte med mig kameran vid just det tillfället…
 
 
Nu skall vi ta och packa ihop här och fara hem,
så på återseende imorgon då!
 
 
Kram Helena
 
 
 

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Men ååhhh vad spännande!!!! Nu vet jag precis var ni bygger, i det där ljusa huset som man ser på bild två har vi hyrt lgh, har även hyrt ett hus som ligger bakom det, ett timmerhus med röda detaljer :))Ni har verkligen ett kanonläge!Kör försiktigt hem och skynda dig att berätta the Big news!! :)Kram

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: