Looking for ”location”

 
 
 
 
Godagens!
 
 
 
Jag har alltid av någon anedning haft en thing för slott och gamla herresäten. det är något med historien kring dessa byggnader, trädgårdar och rum. Jag hamnar alltid inågon slags trans när jag befinner mig vid sådana ställen. Jag tror att det är för att jag skulle velat vara där när de hade sin glans dagar. Känna, smaka, lukta och uppleva den tiden…
 
 
 
 
 
 
Fullerö gård ligger inte så långt härifrån, så när jag lämnat Lillan på dagis i morse tog jag en sväng förbi för att titta lite närmare på miljön runtomkring själva huset. Hade bara min iphone med men tog några bilder med den. Har en produktfotografering snart, så jag planerar för det och letar olika miljöer!
 
 

 
 
 
Fantastisk grind i slutet på allén som leder fram till huset. Tänk att det är någon som för kanske flera hundra år sedan stod och smidde alla dessa små delar! Undrar vad det skulle kosta att beställa en sådan idag…
 
 

 
 
Nej nu måste jag verkligen sätta fart med dagens arbete!!!
 
 
Kram kram
 
 
Helena
 
 
 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Jag håller med, det är verkligen en speciell känsla att besöka olika slott & herrgårdar.Ibland får man en känsla av att man vart där tidigare….låter lite konstigt!Härliga bilder från Fullerö Gård!KramLena

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: