Mer lugg och påfyllning i garderoben

 
 
 
Det var lite kul att läsa det här inlägget, som jag skrev för ganska precis 2 år sedan.
Jag läste alldeles nyss era kommentarer på det inlägget, och slogs av att det förmodligen är tack vare er jag vågade ta steget för att pröva mina vingar (tänk att det har gått ett helt år sedan jag lämnade Landstinget)… Jag är verkligen så glad för all er support, det betyder så mycket för mig! Hade det inte varit för er hade jag nog aldrig vågat…
 
 
 
 
 
 
Vet inte om det syns så mycket på just den här bilden men luggen är fixad och är liksom ”mer” nu. Supersnygga Madde på Made by hade läst min blogg igår, och var så gullig så hon sent igår kväll sms:ade mig och erbjöd sig att fixa min lugg ”first thing in the morning”! Superduktig är hon och frippan känns kanon nu!
 
 
När jag ändå var på stan i morse passade jag på att sticka in i en himla trevlig liten butik vi har här (de kör lite ”countrylook”, ni vet engelsk landsbyggd och så), för att fortsätta fylla på garderoben med varma snygga plagg inför vintern.
 
 
Hittade denna helt underbara stickade tröja i 100% merino ull. Varm, snygg, lättburen och sååå skön, precis sådana plagg som jag vill ha i vinter!
 
 
KRAM KRAM
 
 
 

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Superfint!! Jag önskar att jag också vågade klippa lugg. Det ger en så fin inramning till ansiktet. Förövrigt är jag himla imponerad över att du tog steget och började joba med det du nu gör. Din blogg och det arbete du gör är den bästa inspirationen jag vet. Ha en fin dag! Kram

Gilla

Supersnygg i din nya lugg!Det är härligt att få inspiration och att våga ta ett nytt steg man får så många ideer via allas bloggar!Tröjan ser superhärlig & mysig ut!KramLena

Gilla

Du är snygg i lugg! 🙂 Jag beundrar alla som vågar byta bana "mitt i livet". Men jag undrar om du aldrig saknar ditt förra jobb? /Birgittawww.lyckligagatans.blogg.se

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: