Den hade jag gömt…

 

 

Tack för alla söta ord om min lilla lugg! Jorå, nog trivs jag med den alltid, men den skall allt bli lite rakare och lite fylligare (om det nu går med mitt tunna skandinaviska hår…).
 
 
Innan vi åkte på ett av kalasen i helgen som var, tog jag några bilder på lillan här utanför. Jag hade helt glömt bort den fina blå sammetsjackan som hon fick för länge sedan. Den har varit alldeles för stor så den har hängt i garderoben något år i väntan på ”iväxt”. Nu passar den perfekt, typiskt att det blir vinter nu då…
 
 
 
 
 
Sammetsjackan kommer från Lucky Ellen (finns de kvar förresten?) och resten av kläderna är från POMP de LUX. Ni anar förresten inte vad jag sålt mycket POMP-kläder i år, jösses! Det är bara tre försäljnings veckor kvar denna säsong, och förfrågningarna om events tycks aldrig sina. Hoppas att jag får förstärkning av någon ny säljare här i Mälardalen till våren. Med denna efterfrågan kommer jag aldrig att klara av försäljningen själv här i trakten.
 
 
Nu är jag rätt och slätt aptrött och bara måste kasta mig i säng.
Imorgon är det en ny dag igen!
 
 
Kram
Helena
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: