Jag har blivit med lugg

 
 
 
Ja, vad skall man säga, det blev en liten lugg till slut.
Jag har funderat och funderat på vad jag skall göra med det här nedrans barret. Har liksom inte vetat vad jag velat ha. Många fina tjejer har klippt lugg den sista tiden och jag tycker att det är så himla fint. Jag har haft lugg tidigare och det har alltid, förr eller senare, slutat på samma sätt, hårspänne med luggen dragen åt sidan tills den har växt ut på nytt…
 
 
 
 
Nu när jag ser den här bilden på mig själv ser jag att jag måste ”göra lite mer lugg”. Det är för lite, jag var för feg… Supersnygga Madde (som bloggar här) på Made By klippte till mig (haha) idag, när jag helfrustrerad gled in på hennes salong i morse för ett panikuppdrag. Madde gjorde ett bra jobb, men jag måste nog gå tillbaka någon dag för att få mer lugg lugg om ni förstår vad jag menar!
 
 
Vad tycker ni, hiss eller diss?
 
 
Helena
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

Men WOW det KLÄR dig verkligen!! Och framförallt den varma färgen på håret. Ramar in skitsnyggt! Fram för mer lugg och brunt hår, tror så många fler tjejer skulle passa i en mer "riktig" frisyr än vad de själva tror… kram Milla

Gilla

Ok, so I think we are talking about bangs, correct? My swedish is a little rusty…LOL!I think your hair looks amazing, loving the color, but totally understand the need for thicker bangs! i say have them thicker, it's cooler looking and more on-trend… I have softer ones as well, kind of like yours, and I am going back for more, but my hair is much lighter than yours, so i need more to "cover up", if you know what I mean?

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: