Plötslig längtan

 
 
 
 
Idag var det ganska friskt ute om man så säger.
Ett par handskar hade varit skönt… bäst att leta fram dem.
 
 
När jag kände hur det nöp lite i kinderna på väg mot bilen sköljde en plötslig längtan, upp till tystnaden och den sköna fjälluften i Lofsdalen, över mig. Vi skall åka dit snart, måste ju kolla bygget. Grunden är klar och juag tror att de håller på att göra entreplanets bjälklag just nu. Det är så himla spännande så det är inte sant!!!
 
 
 
 
 
 
Huset ligger ungefär vid min vänstra armbåge på bilden. Det kommer att bli perfekt, ”ski in – ski out läge” kan man nog kalla det. Lite stakande bara när man skall hem, annars är det fritt fall rakt ned till liftarna när man skall till backen! Perfekt, nu kanske det blir lite mer ”after ski” för vår del, tidigare har alltid en fått köra…
 
 
Önskar er alla en härlig helg! Nu skall Lillan och jag åka hem till mormor och morfar och önska dem trevlig resa. Medelhavskryssning står det i deras kalender!
 
 
Kram
 
Helena 
 
 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hösten och luften är verkligen underbar i fjällen!Jag njuter av fulla drag, även en lite blåsig dag som denna:)Jag såg förresten en annan snygg stol i en restaurang här i Åre som skulle passa i ert fjällhus! Ska fråga vad den heter och kostar ( förhoppningsvis lite billigare än Y) ;)Kram o trevlig helg!!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: