Njuta av det man har

Nu blir det många suprlativ.
Heeelt underbar weekend har vi haft! Vi har ätit så galet god mat, druckit massor av vin, bott på ett helt fantastiskt hotell, skrattat sååå mycket, myst och haft det helt enkelt toppen!
Jag kan verkligen rekomendera Hotel Skeppsholmen, frågan är om det går att hitta ett bättre hotell i Stockholm? Vilken oas mitt i storstaden! Snygga rum inredda av Claesson, Koivisto och Rune, helt sanslöst god mat i hotellets egen restaurang, en underbar uteplats och vilket läge, jag säger bara vilket läge! Mitt bland stora lummiga kastanjer vid Ridarfjärdens strand (tror jag det var, rätta mig om jag har fel), inhyst i vackert renoverade k-minnesmärkta regementesbyggnader från 1700 talet ligger detta übermysiga hotell, som vi garanterat kommer att återvända till!
Den asiatiska maten på Berns var också helt bäst!
Jag gillar entligen asiatisk mat, men klarar bara inte av kina/thaimaten på restaurangerna här i stan, så det var toppen att få riktigt ”fin” asiatisk mat, för det var det länge sedan jag åt! Alltså kan jag rekomendera även det för eventuella Stockholmsresenärer!
Nu är det hur som helst slutrest för oss på ett tag och dags att njuta av det vi har här hemma. Förra året planterade jag en hel del växter som nu växt till sig. Riktigt lummigt och fint har det blivit i trädgården!
Längs det trista planket växer röda klätterrosor och murgröna. Jag hoppas att de så småning om kommer att växa ihop och täcka hela sträckan.

En pion hade jag sedan tidigare, en tafflig rackare som nästan aldrig blommat. Jag delade den i tre, planterade ut de på olika platser och i år har jag fåt några riktigt vackra blommor!

Denna lilla vita ros har fått flytta så många gånger så den hinner aldrig riktigt rota sig tror jag. Nu skall den nog få vara ett tag så kanske den också växer till sig.

Säga vad man vill om gula blommor, men Peacerosorna trivs och blommar rikligt och länge så de får vara kvar, trots att de är de enda gula blommor jag har och de passar väl in ”sådär”.
Nu skall det bli otroligt skönt att krypa till kojs, är sååå trött, för särskilt mycket sova blev det inte direkt i Stockholm…. Hihi!!!
Helena


Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Ingen dålig trädgård du har, såå vackert!Låter onekligen som ni haft en underbar weekend, blir så avis.. Ska visserligen på ett stort 2-dagars bröllop i augusti i Stockholm, bo på lyxigt hotell mm, men jag känner mest ångest att vara ifrån barnen 😦 Lillan kommer ju bara vara 6 mån..Ha en underbar måndag!Kram Catta

Gilla

Härligt! Jag brukar få nyhetsbrev om hotell Skeppsholmen, man kanske skulle ta en tur… Jag har varit där på Skeppsholmen tidigare, i amiralitetshuset hos en kund jag hade där en gång för länge sen. Vilket kontor de hade där bland alla fina husen. Peacerosen är så vacker, den SKA sticka ut där bland allt det andra, då syns den allra bäst. KRAM Milla

Gilla

Ååååå vad jag önskar jag vore mer som du!!! Duktig, ambitiös och ett driv som jag tyvärr saknar=( Älskar att läsa din blogg….ha en riktigt skön sommar/Kram Marie

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: