Romantisk weekend coming up

Nu har jag packat väskan igen, men bara den lilla weekendbagen denna gång! M och jag sticker till Stockholm på tu man hand för en liten romantisk ”get away” såhär mitt i semestern. Jag älskar sådana här små överraskningar, det är han bara bäst på min kärlek!

Vi provar Hotell Skeppsholmen som vi hört skall vara så bra och trevligt.

Någon som varit där kanske?

Ser väldigt fräscht ut på bilderna tycker jag.

Och dessutom tilltalande att det inte ligger mitt i stan.
Fast det gör det ju i alla fall, men ändå inte, men ni fattar vad jag menar!
Min älskade M har bokat bord på Berns Asiatiska, mysigt! Packar en klänning och ett par höga klackar känns det som, eller hur?!

Ser otroligt fräscht och smarrigt ut!
För övrigt skall det bara mysas och besökas inredningsbutiker. Vi har ju snart (eller till våren kanske stämmer mer…) ett litet hus på 80 kvm som skall inredas helt från scratch…
Önskar er en skön fortsättning på helgen.
Kram Helena


Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Åhhh där har jag bott med min kära och hans kompanjon med fru.. Jättejättefint, en så fin utsikt mot vattnet, mysigt hotell och samtidigt lyxigt. Där kommer ni få det hur bra som helst. Det ligger ju inte mitt i centrum men faktiskt så promenderade vi hem från restaurangen,,ja innan vi tog ett stopp för att avnjuta en helt underbar mojito uppepå hotell lydmars balkong. ett tips. kram kram

Gilla

Mysigt med en helg på tu man hand! Och jag är så avis på dig som ska inreda ett fint fjällhus! :)Kram från Italienska Rivieran, där vi ska vara stationerade en vecka framåt! 🙂

Gilla

Härligt härligt!!! Jag ska oxå till Stockholm några dagar, med man, men även med våra 16 åringa tvillingar. Ert hotell ser väldigt fräscht och mysigt ut. Ska bli roligt att se vad ni tyckte sen. Själva ska vi bo på Royal Park i Haga park.

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: