Lite nytt

.
.

God morgon!

Jag fortsätter att fixa lite här hemma. Handlade några små detaljer igår,
och fortsätter leta efter några andra!
Om ni vill se kommer de här!
Trevlig postförvaring hittade jag i denna plåtlåda! Hata högen med post som annars alltid ligger på bänken! Har förresten en helt ok klocka som jag tror att jag skall ta och spraya svart…

Tips på stora svarta enkla, utan krusiduller, speglar mottages tacksamt!

Liten enkel svartmålad plåtskylt fick följa med hem, passar på toadörren!
Ha en toppendag!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Det kommer att bli jättebra med de saker du kommer att skaffa. Jag gillar det där med att du fixar till saker du redan har. Så'n är jag också och det är så spännande och se hur de blir efter en omgång.;-) Stina

Gilla

kanonfin postlåda! hemma hos oss samlas alltid högarna med post på vår skänk i köket. Otroligt tråkigt. Just en sådan här låda skulle sitta fint hos oss också. Har tyvärr aldrig sett den i vår stad. Vill du berätta var du hittade den?Trevlig helg//Pernilla

Gilla

MM: Japp, tavlan är förpassad till en tillvaro i ovisshet…Toalettskylten och postlådan har jag köpt i en butik här i stan som heter Affair. Ikeas Hemnes verkar vara ett vettigt allternativ till snygg svart spgel! Tack för tipsen och kram till er alla!Helena

Gilla

Jag köpte en svart stor spegel på Mio, finns inte i deras katalog men på varuhuset.Jag valde mellan den och IKEAs.Lycka till med letandet !Kram Kicki i Åre

Gilla

Jag köpte en ram på IKEA: Ribba. I svart. Lämnade in till en glasmästare som skar till och monterade en spegel i den. Precis som jag ville ha det och faktiskt ett ganska billigt alternativ :-).Här är min toalett där spegeln hänger…http://www.styleroom.se/album/1016 vet att Ribba finns i alla fall i minst en större storlek.Kram Ulrica

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: