Återvinning

.
.

God morgon regniga onsdag!
Guess what? Migrän idag igen, jag tror att jag håller på att bli galen. Måste söka för detta ännu en gång, det är ju förbaske mig helt jäkla handikappande. Håller skiten i schack med Treo och Zomig Nasal, men hur kul är det, när man känner att den jäkla migränen lurar där bakom, hela tiden, och bara väntar på att effekten av medicinerna skall klinga av…
Nytt försök

Nu har jag helt snöat in på arrangemang av olika slag. Precis som Greta skrev i en kommentar i gårdagens inlägg, går det inte att bara handla nytt hela tiden, det blir för dyrt, fina prylar kostar. Så man tager vad man haver.
Den svarta ljusstaken har fått sig en dusch av hobbysprayfärg från Biltema. Den var en vanlig mässingsljustake, med guldöverdrag, som jag fick av mamsen för några år sedan. De hade fått den i bröllopsgåva av en släkting för 40 år sedan och tillbringat de sista åren nedpackad i en låda i garaget. Jag gillade formen men inte färgen…
Den halva manskroppen vet jag inte varifrån den kommer, min sambo hade den när vi flyttade ihop och han gillar den inte alls, vad kan den ha för historia? Jag tycker den är lite kul!
Drömhuset/Caroline tipsade mig igår om att man skall gruppera i ojämnt antal samt gruppera i olika höjder! Ojämnt antal alltså, ok då kör vi på det!
Vi ses!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

13 kommentarer

Det är det som är kul men små arrangemang tycker jag, just att man kan få nytt liv i sådant som står i skåpen.Saker som är tråkiga själva blir urfina i hop med andra.Dina grejjor är superfina i hop.Kram på dig och hoppas du får bukt med migränenLina

Gilla

Gillar din blogg jättemycket. du skriver alltid så personligt och med ödmjukhet. Man blir nästan lite stressad av alla ''superbloggare'' som bara visar allt som köps och klickas hem. du har ett otroligt fint hus och vackra saker, att du dessutom återanvänder gamla ting gör det bara ännu bättre och mer personligt. Keep up the good work! Kram Annaps. Hoppas att du får bukt med din migrän. ds.

Gilla

tusen tack vännen…även om inspirationen känns som bortblåst, och har gjort ett tag nu. har inget att visa eller skriva om alls tycker jag. förmodligen är det den otrevliga prestationsapan som kommit på besök.idag kan vi ta varandra i handen. en djävulsk huvudvärk härjar och jag har legat pall.imorgon är det min tur att åka på ett litet fotouppdrag och jag HOPPAS att huvudvärken ger med sig. URK….stor kram.

Gilla

Låter inget vidare med migrän….här hemma har vi blivit magsjuka, förjäkligt det också.Ville bara titta in och säga att ditt lilla ;)arrangemang är jätte fint.Krya på dig!

Gilla

Så himla kul att läsa din blogg!Märker att ju fler bloggar man läser desto mindre blir det gjort hemma hos en själv.Mitt huvud fylls av bilder och ideer som snurrar till det för mig när jag ska somna om kvällarna.Därför blev jag glad att läsa om ilands dilemmat på din blogg.Köpa en massa nytt kan vem som helst klara av men få till de nya prylarna där hemma som visar att det är du som bor där är knepigare.En blandning och av gamla och nya saker gör ditt hem mer personligt.Remake trenden är nog här för att stanna.God fortsättning av onsdag kvällen och skapandet!Kram från Carina i Älvsjö

Gilla

Vad fint det blev ! Perfekt med återvinning !Hade en period i somras då jag gick loss med sprayburken på en hel del saker som blev som nya ! :)Hoppas migränen försvinner snart !!Kram Kicki i Åre

Gilla

Nej migrän är verkligen inget vidare. Har själv haft jätteproblem av detta i många, många år – ibland nästan hela veckor i sträck. Jag har i alla fall hittat några saker som gör det bättre för mig som jag kan tipsa om: 1. Rätt medicin: jag fick rätt medicin först när jag sökte mig till en neurolog. Vanliga läkare förstod ingenting men neurologen gjorde rätt. Numera äter jag Sandomigrin i förebyggande syfte varje dag och min migrän har gått från kanske 6 dagar i veckan till, säg, 2 gånger per månad. Enorm skillnad!! Inte jättekul att knapra tabletter men miljoner gånger bättre än att ha migrän ständigt. 2. Gå till en kiropraktor – ännu ett supertips som jag tog till för något år sedan när jag blev sämre. Det har också hjälpt mig enormt inte bara mot migrän utan även annan huvudvärk som jag får och jag har kunnat minska min dos av Sandomigrin med ca 70%! Behöver knappt ta det varje dag längre! 3. Träning – bygg upp muskler i rygg, axlar och nacke och rör på dig för att inte bli stel i kroppen. Gör jättestor skillnad. 4. Mat och sömn – ät på regelbundna tider och håll blodsockret på en jämn nivå. Försök att sova ungefär lika många timmar varje natt, vardag som helg. Lycka till! Kram Therése

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: