Tack alla söta bloggare!

.
.
Tack alla söta som kommenterat under förra inlägget, där jag berättade om de försvunna bilderna som kom tillbaka! Jag skall ta till mig era råd, och skaffa mig någon form av back up! Media Markt i morgon alltså!
Vill också passa på att tacka alla er andra som läser min blogg! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att så många skulle vara intresserade av att titta på bilder som jag tagit, läsa om saker jag tycker är fint eller intressant och sist men inte minst trodde jag väl inte att det var någon som skulle vara intresserade av mig och min vardag! Tänk så fel jag hade!
Love you all!!!
Avslutar den här dagen med några fina inspirationsbilder! Jag är jättetrött och skall hoppa i säng tidigt idag. Tror att det beror på dieten, läste att man kan bli väldigt trött dag tre och fyra, och det kan jag lätt skriva under på!!!
Kolla det läckra skåpet!
Vill ha!!!
Riktigt läckert med den gamla sirliga guldbänken!
Morten Holtum
(samtliga bilder ovan)
Snyggt!
 Kolla konsten till vänster!
Penny Wincer

Vad skall man säga?
Vilket badrum!
Vill se mer av det!
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Åh vännen, din blogg är jättefin och personlig klart man vill läsa:) Det är så roligt med alla som bloggar och delar med sig en liten bit av sina tankar och sitt liv:) Vad skönt med vbilderna, jag hade med gråtit som ett litet barn:) Du ska maila dig, gör det i kväll, har helt inte hunnit med allt:) Stor kram till dig fina du ❤

Gilla

Hej, Jag tycker verkligen om att läsa i din blogg; den känns öppen & hjärtlig – det gillar jag verkligen. Sen har du så inspirerande bilder som du delar med dig av oxå! Tack!!Kram J

Gilla

Nicky: Det verkar vara fler som går igång på det skåpet!!Synnöve: Visst är de fina, skulle gärna ha det badkaret tex!Hver eneste dag: Vad gullig du är TACK!Lina: Söta du, nu blir jag alldeles rörd! TACK!Mia: Vad gullig du är!Signerat 71: Så underbart att jag, lilla jag, kan förmedla något sådant! Tusen tack!TUSEN TACK OCH STORA KRAMEN TILL ER ALLA!!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: