Jag är så lycklig!

.
.
I Januari i år råkade vi ut för det som man bara inte får göra, datakrasch, där alla bebisbilder på Lillan försvan. Ja hela hennes första år var RADERAT från datorn! En sådan katastrof, jag grät som ett barn i flera dagar. Tänk om den enda bild på Lillan som fanns kvar från hennes första år, var den lilla handen på förstoringen i vårt sovrum

Letade länge efter någon som eventuellt skulle kunna återställa bilderna och fann till slut en man som sa sig kunna fixa det. Sagt och gjort, jag for iväg till honom med hårddisken och någon vecka senare ringde han och sa att det var klart!
Hårddisken har stått orörd i flera veckor nu, jag har varit så rädd för att öppna den, och bli besviken. Så igår var det dags! Jag letade förtvivlat länge bland filerna, och hittade bara de bilder som jag redan visste fanns kvar. Jag grät en skvätt och så plötsligt fanns de där!!! Vart enda litet kort sedan BB och fram till förra sommaren!!!
Jag är bara sååå lycklig

Kategorier:

Okategoriserade

13 kommentarer

Det förstår jag!! Vi miste nästan alla bilder från en australienresa på 2 månader som vi gjorde när Wilma var 8 månader. Riktigt surt! Ha en lycklig dag! 🙂 Kram Alexandra

Gilla

Så bra at det ordnet seg!!! Sånne bilder er jo selve livet, og det er KRISE at de forsvinner. Apropos bilder: Giveaway på bloggen min- du kan vinne en fotgrafering:-) Klem Kristin

Gilla

Visst är det helt galet att man inte tar backup/kopia oftare! Så enkelt som det är numera via USB minnen tex. Jag jobbar ju själv i IT-branschen och vet om alla risker och stött på massor av folk under åren som tex tappat hela sin bokföring pga krasch…. men är jag världsbäst på att ta backup själv då? NÄ!!Lyckligtvis finns det personer som har "magic fingers" och kan återställa data – men det är ju inte alltid det går. Förstår det känns toppen nu!!

Gilla

Vad skönt för dig. Jag förstår hur det känns. Gå nu och köp en extern hårddisk med USB koppling på Clas Ohlsson. Jag har en sådan fungerar jättebra.

Gilla

Ta och fixa album..finns massor med sidor på nätet som man kan göra det hos, trevligare än att ha bilderna på datorn och riskera att bilderna försvinner.Mvh Anneli

Gilla

Vilken tur! Trodde att vi hade råkat ut för samma sak för några veckor sedan och blev så förtvivlad! Dock fanns alla bilder där i någon gömma och kunde sparas på extern hårddisk innan datorn åkte in på lagning. Vilken lättnad det var, förstår att du är överlycklig!Mvh Katarina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: