Vinn 4 biljetter till ROBIN HOOD THE MUSICAL den 10 november

I samarbete med Dröse & Norberg

1

.

.

Men så knasig jag är, vi har ju en jätterolig sak att se fram emot i helgen, det hade jag helt glömt bort när jag skrev ”Det händer i veckan”! Vi är bjudna på VIP-premiären på söndag i Stockholm av Robin Hood the Musical, och jag har fått äran att tävla ut 4 biljetter till en vinnare som får gå och se musikalen på Bombardier Arena i Västerås den 10 november!

.

.

Såhär beskrivs musikalen:

ETT RIKTIGT ÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN 
Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. Dom gyllene lockarna trillar fram under huvan(hooden). Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Är det en synvilla, eller är han verklig? Vad tror du?

.

Det utlovas häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!

.

Ta chansen och var med i tävlingen där vinnaren får 4 biljetter till Robin Hood The Musical på Bombardier Arena i Västerås den 10 nov. Ordinarie biljettpris är 530 kr styck.

.

.

1

.

.

∼∼∼∼∼∼∼∼

.

Såhär går tävlingen till:

1 Följ mig på Instagram @dromhushelena

2 Berätta varför just du ska vinna de 4 biljetterna och vilka du kommer att bjuda med dig. Skriv din motivering i kommentarsfältet, som du hittar genom att klicka på rubriken till det här inlägget.

.

∼∼∼∼∼∼∼∼

.

.

Vill du istället köpa biljetter till föreställningen så gör du det HÄR

Turnén pågår runtom i Sverige ända till i mars och turnéplanen hittar du HÄR

 

.

.Jag är enhällig domare och kommer nu på söndag att här i bloggen meddela vem den lyckliga vinnaren är!

.

.

Lycka till och kram!

Helena

.

Rivit ut allt och börjar om

entrehallen

.

.

Allt har åkt ut! Mattan, gardinerna och bordet. Nu ska här bli nytt och fräscht och lite annat än innan. Behöver faktiskt inte köpa något, utan allt finns i… källaren 🙂 Ett gammalt bord ska målas om, golvet ska också målas (mycket spänd på det), och så ska jag sy om ett par gamla gardiner så att de passar här. Jo föresten, en sak ska jag köpa ny, en grov entrématta att lägga längs med den inbygda garderoben och ytterdörren. Det blir fruktansvärt grusigt innanför dörren så det måste verkligen vara en matta där. Ska åka ut till Hedlunds Golv och kolla om de har någon stuvbit som kan passa. Tänk att en liten lampa kan få en att äntligen få ändan ur vagnen. Har tänkt att fixa till hallen sååå länge, och nu när den nya lampan kom på plats blev det liksom akut!

.

.

Idag ska jag förresten ned till butiken och börja fixa lite inför nyöppningen med VÅRKLÄDER och VÅRIG INREDNING! Hör ni vad mysigt det låter? Vår liksom. Allt blir enligt tidigare koncept med outletvaror från Tullhuset. Håll utkik efter öppningsdatum. Meddelar här, på instagram @dromhushelena och på Facebook här.

.

.

Kram

Helena

.