Närmar sig inflyttning

.

.

Fick några filmer/bilder från mäklaren (flera veckor sedan nu), detta är skärmdumpar därav den dåliga kvaliteten. Nr 1, poolen på taket, nr 2 hörn i vardagsrummet och nr 3 del av balkongen. Observera något festligt… Ser ni hur de inte gjort klart staketet runt balkongen då byggställningen stått i vägen. Istället har de alltså byggt staketet runt stolpen och lämnat öppet där, haha!!!

.

.

Det börjar närma sig inflyttning efter drygt 1,5 års väntan. Inom kort åker vi ned till Palma för en sista koll innan byggarbetarna avslutar, och eventuella synpunkter kommer vara himla svåra att få igenom… Vi har alltså köpt en färdig mer eller mindre nyproducerad lägenhet, inte ett renoveringsobjekt som vi själva drivit. Det är en gammal byggnad som strippats in till stommen och sedan byggts upp på nytt med ett antal lägenheter. Dock köpte vi innan de ens börjat riva så vi har kunnat påverka utformningen i ganska hög grad.

.

.

Vi har flyttat en vägg, gjort 1 stort badrum istället för 2 små, lagt in trägolv, bytt golv på balkongen, ändrat en massa i köket osv. Allt det där vill vi ju gärna se att vi fått igenom innan de packar ihop och besiktigar. Tydligen tar det nästan 2 månader för myndigheter att behandla ärendet med inflyttningstillstånd och allt annat pappersarbete som ska till innan man får grönt ljus och kan flytta in. Vi räknar alltså med att få nyckeln i slutet av januari.

.

.

Det här ska bli så spännande! Hjälp mig bara att hålla tummarna att allt är som det ska. Kan knappt tänka mig något krångligare än att börja tjafsa med den spanska byggherren om att de har missat de extragrejer vi betalt för. Uj uj!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: