Godmorgon från fjällen

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera”

.

.

Godmorgon kära vänner!

.

.

Underbart att vara här i vårt lilla vinterparadis. Ute är det fortfarande vinter och ganska blåsigt med växlande molnighet. Inte super nice alltså, men här inne är det ljuvligt. Ljuset här i stugan är fantastisk med alla stora stora fönster, och efter en lång mörk vinter är det precis vad jag behöver nu känner jag.

.

.

Den här veckan känner jag för lite skidåkning, mycket matlagning och stugmys i största allmänhet. Det som är så skönt när man har egen stuga att man faktiskt inte ”måste” maxa skiddagarna utan kan ta det lite lugnt och faktiskt bara njuta av vårt fina hus.

.

.

.

.

Här precis som hemma uppskattar jag färg just nu. Allt är ju egentligen bara vitt, ljust trä, läder och lite grått i det här huset. Men med tulpaner som poppar i en härlig orange färg, fina servetter från Svenskt Tenn och så några gamla färglada påskhönor i keramik blir det glatt och färggrant även här.

.

.

.

.

Nu ska jag jobba lite innan det är dags att börja med lunchen. Och du, är du sugen på lite fint färggrant till påsk får du hem dessa från Ellos redan imorgon (eller på onsdag beroende på vilken tid du beställer) om du lägger till expressleverans för bara 69 kr på din beställning.

.

.

Btw så älskar jag duken, skulle så gärna vilja ha den men, nops… sparar allt jag kan till lägenheten i Palma nu!

.

.

Gul underbar duk 725 kr här // ljuvliga servetter här // citronkopp från Cervera 172 kr här (hur glad blir man inte av den?) // sötaste gula klänningen för 349 kr här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: