Solig söndag

.

.

Hello!

.

.

Soligt var det här i morse, blåsigt absolut, men ljust och fint. Tyvärr hann det bli mulet innan vi kom iväg ut på söndagspromenad. Både Tilda och hennes äldsta syster hängde med oss, och trots stormiga och stundtals riktigt kalla vindar, var det riktigt härligt att komma ut och röra på sig.

.

.

Snart börjar handbollsfinalen (EM-final Sverige Spanien) och även om jag aldrig brukar titta på sport på TV ska jag nog slå mig ned i vardagsrummet där uppe för att titta på den där matchen tillsammans med Tilda och Magnus. Kan bli spännande har jag förstått. Annars tycker jag nog att det är roligare att titta på matcher som Flickor 13 år spelar. Igår var vi iväg till Strängnäs för seriematch.

.

.

.

.

Kram Helena (nu håller vi tummarna!)

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej! Vad fint du har! Behagliga färger. Tänker bara att det vore fint att mjuka upp med ett annat soffbord, vi har ett Newton som kunde passat bra även hos dig! Och vilken spännande finalavslutning det blev!! Med vänlig hälsning, Line

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: