Det ena ger det andra så nu blir det mer nytt i köket

.

.

Ny vecka nya möjligheter. Klyscha kan man tycka men visst ligger det något i det? Jag ligger fortfarande efter med jobb sedan jag varit sjuk och har en massa saker att beta av under veckan. Något som känst lite lurigt med hela covid-grejen, är att jag liksom blev ”frisk” för över en vecka sedan, nästan två faktiskt, men ändå är jag så seeeg. Trög i huvudet liksom och trött blir jag snabbt. Har svårt att koncentrera mig längre stunder osv… Hoppas det släpper snart.

.

.

Annat att se fram mot i veckan. Att golvet i köket blir klart såklart. Nyfikna på vad vi valde? Kika i bilden så ser du en glimt 🙂 kommer bättre bilder när det är klart såklart. Förhoppningsvis kommer också elektrikern hit och sätter upp den ”nya” vintagelampan i matsalen.

.

.

En annan kul sak… Ni vet hur det är när man börjar att göra om något? Såklart är det då något annat som känns helt fel, som inte taggar i och så blir det som ett dominospel av saker som behöver ses över. Med nytt golv i köket kom också en helt ny känsla. En känsla som inte stämmer överens med varken caféstolarna från Ton eller pärlsponten på väggarna. Så imorgon kommer det en snickare och kikar på väggarna och nya stolar ska beställas. Det blir nya klassiska stolar, framförallt Magnus har velat ha dem i många år. Kan ni gissa vilka? Ledtråd längre ned 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Annonslänkar till Jotex

.

.

Har ni förresten sett den här fina stolen? Älskar det där med rotting och mörkt trä. Det är ser väldigt tjusigt ut tycker jag, och den här stolen ser så mycket dyrare ut än vad den faktiskt är. Jotex har just nu 20% rabatt på ALLA stolar, så är du på jakt efter det tycker jag att du ska ta dig en kik här. De har en himla massa fina stolar både typ köksstolar och lite mer fåtöljiga varianter. Titta på den här tex, påminner en del om den vi ska beställa till köket, men vi ska ha en annan färg.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: