Ett härligt aktivt sportlov

I annonssamarbete med @ww_viktvaktarna här

.

.

Vårvintern är här och stugan i Lofsdalen lockar. Vi brukar åka dit minst 4, ibland tom 5 gånger under vårsäsongen. I år blir det tyvärr annorlunda av förklarliga skäl. Annars följer vi oftast samma mönster varje gång. Ganska tidigt i säng på kvällarna, ut i backen direkt på morgonen och så skidar vi mest hela dagarna. Så himla härligt att röra på sig och vara aktiv utomhus tillsammans hela familjen. Känns viktigt att orka hela dagarna, tänker jag.

.

.

Jag har ju varit så himla duktig och tränat och skött mig fram till någon gång under mitten av förra året. Då tog mestadels tiden till träning, men även en del av de goda vanorna slut och jag hamnade i en inaktivitet som jag hade svår att ta mig ur. Med hjälp av WW ViktVäktarna här och WW-appen är jag nu åter på banan, om än inte med samma frenesi som tidigare, men ändå så blir det några rörelsepass varje vecka.

.

.

Appen är verkligen ett så peppande redskap. Är liksom något med det där att man skriver ned och klickar i vad man gjort, som peppar en att få ännu mer gjort. Kanske finns en liten tävlingsnerv i mig ändå…

.

.

Sedan är det toppen att det finns instruktionsvideos för både stretch (en favorit), mer intensiva träningspass och yoga. Yoga har jag iofs inte testat ännu, men det står näst på tur. Är så pepp på att testa just det! Stretching next level tänker jag.

.

.

Hur som haver så känner jag mig absolut piggare och mer PÅ igen, och med kontinuerliga rörelsepass kommer suget efter nyttig och hälsosam mat på köpet liksom. Även där har WW-appen massor att bjuda. Var det runt 4000 recept man har tillgång till? Tror det. Har testat några, men sjukt många kvar att testa alltså! Har på kuppen gått ned 4 kilo av de 6-7 kilona jag lade på mig i slutet av förra året. Tack och lov för det…

.

.

Är du sugen att testa WW ViktVäktarna du med? Då ska du följa den här länken så kan du börja med att testa 4 veckor gratis.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Är med i viktväktarna sedan i september, gått ner 10,5 kg och har 4.5 kilo kvar, det känns helt fantastiskt.
Att man kan äta så god mat är ju också ett plus, och communityt är så peppande tycker jag.
Lycka till.

Gillad av 1 person

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: