Lyx för torrisar

Annonssamarbete med Locobase

.

.

Att torra händer och läppar är mer regel än undantag under vinterhalvåret är jag sannolikt inte den enda som upplevt. Speciellt märker i alla fall jag av det när vi är i fjällen där det ofta är kallt och vi spenderar mycket tid ute. I år har jag dock lyckats mota ”Olle i grind” i och med mitt samarbete med Locobase här. Mjuka fina händer heeela vintern, yey! Och jodå, jag har testat på läpparna också och den funkar där med.

.

.

.

.

En tub i fickan när man sticker iväg till backen gör hela skillnaden. Locobase här är faktiskt en av marknadens bästa produkter för torr hy. Den är djupverkande, fet och reparerar både sprucken och riktigt torr hud. Grym också för torrfläckar och eksem. Det fina är att trots att den är så fet, så blir den aldrig kladdig och klibbig utan sjunker in i huden snabbt och behagligt. Love it!

.

.

.

.

Så yes, för mig är en tub Locobase här i fickan ett måste under dagarna i backen, lika väl som jag har en tub i handväskan hemma i stan.

Passa på och beställ dig en tub du med. Klicka här.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: