Bästa cremen för torra händer

I annonssamarbete med Locobase

.

.

Kylan verkar hålla i sig. Runt 10-13 garder här nu i flera dagar, kanske veckor… även om det var lite varmare idag. Tilda klagade häromdagen att hennes hår är elektriskt. Haha, ja vems hår är inte det den här tiden på året liksom? Lika elektriskt som håret blir den här årstiden, lika torra blir händerna. I år är det värre än någonsin med allt spritande. Minns hur galet torra händer jag hade på vintrarna när jag jobbade på sjukhuset. Samma lika nu, men lättare att hålla efter eftersom jag inte behöver gå med gummihandskar dag ut och dag in och kan smörja mig efter varje spritning.

.

.

.

.

När jag fick frågan om jag ville göra ett samarbete med Locobase, tackade jag ja direkt. Har använt cremen i många år. Tilda har jättetorr hud med eksem, speciellt vintertid, och vi har smort henne med Locobase här i både knäveck och armveck sedan hon var liten. Såklart har jag använt den till mina egna händer och fötter också.

.

.

.

.

Locobase Repair är en djupverkande & reparerande fet kräm för behandling av sprucken & väldigt torr hud. Den är verkligen grym för torrfläckar & eksem. Den både skyddar och reparerar torr hud. Tillför hudidentiska barriärfetter som tränger ner i huden och frigörs när det behövs. Verkar direkt vid applicering och håller upp till 24 timmar. Den är rejält fet och man känner verkligen hur gott den gör.

.

.

.

.

Smörjer in utsatta hudområden typ en gång om dagen. Händerna mer ofta än så. Locobase Repair är mycket dryg, en liten klick räcker långt.

Just nu kan du köpa Locobase Repair här till ett lägre pris än i fysisk butik.

Passa på, du kommer bli så nöjd!

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: