Äntligen sol och torr luft

Innehåller annonslänkar till Gucci och Miinto

.

.

Ja men snacka om tur när man får vakna upp första morgonen i stugan till ett gnistrande och soldränkt vinterlandskap som detta. Känns som att jag aldrig längtat så mycket efter knirr under skorna och nyp i rosiga kinder som nu. Winter wonderland, bring it on! Jag är sååå redo 🙂

.

.

Som vanligt drog Magnus till backen medan jag sov min skönhetssömn, och lagom till att Tilda och jag hade vaknat och gnuggat natten ur ögonen, kom han hem för lunch. Efter det drog vi tillsammans till backen. Isande kallt och hög, krispig och härlig luft var det. Så länge det är vindstilla och sol som det var idag, har jag inga problem med att åka skidor i 10-11 minusgrader. Blåser det på och blir allmänt ruggigt kurar jag hellre stuga, hehe! Sådan är jag.

.

.

Nu har vi ätit och plockat undan och strax ska Tilda och jag krypa ned under en gosig pläd och leta rätt på någon härlig serie att se tillsammans. Vi avslutade precis den Norska underbara serien ”Hjem til jul” och nu måste vi hitta något annat skönt att slappa till. Förslag någon? Har ni förresten inte sett ”Hjem til jul” bara måste ni göra det. Eller förresten, kanske bäst att spara den till nästa jul, för det är en riktigt mysig serie att se i jultider.

.

.

Här förresten två våldsamt flotta plädar som jag gärna skulle vilja lägga tassarna på. Skulle passa utmärkt i vår nya soffa!

.

.

Gucci här och Fendi här

Och apropå sådana här flotta ting – Har ni sett REAN som pågår hos Miinto??? Massor med dyrgripar till helt galet mycket nedsatta priser. Se bara här! Fy fasiken vad man kan tjäna pengar där liksom. Missa inte!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: